Hitta Hit!

Skriv in adressen:
Adress: Tägtarna 4, 737 91 Fagersta
Gps- koordinater: 59.96372    15.82975

Från Västerås: (rv66) Om du kommer från västerås och åker mot Fagersta, så kommer det en bit innan du är framme i fagersta(efter en ”svacka”, så när du kommer ”upp” igen) så står det en skylt: Åvestbo, sväng av till höger för att sedan köra över riksvägen mot Åvestbo. Följ vägen i några 100m och ta höger i en fyrvägskorsning. Följ denna väg i ca 2km. Det kommer först hagar på båda sidor om vägen och efter hagen i skogen så kommer det en skylt på din högra sida där det står Brukshundklubb och pekar in mot en väg till vänster. Följ denna väg och du kommer fram till Fagersta Brukshundklubb.
Missar du första avfarten kan du köra vidare tills du kört ned för en lång backe och där vägräcken slutar svänger du först till höger, för att sedan köra över rv66 mot Aspatorp. Följ denna väg genom lite bebyggelse(Aspatorp) tills du kört förbi först en äng och sen kommer det lite skog, det står en skylt på vänster sida: Brukshundklubb, sväng in till höger och följ vägen så är du framme vid brukshundklubben.

Från Ludvika: (rv66) Följ rv 66, när ni kommer fram till en fyrvägskorsning, ta vänster mot fagersta (rv68) Följ vägen i några km innan ni kommer till en rondell, ta första vägen till höger, följ denna väg förbi macken och bilfirman på höger sida och ta första vägen efter det till höger, skylt Brukshundklubb och Aspatorp. (Precis innan det blir vägräcken). Följ denna väg genom lite bebyggelse(Aspatorp) tills du kört förbi först en äng och sen kommer det lite skog, det står en skylt på vänster sida: Brukshundklubb, sväng in till höger och följ vägen så är du framme vid brukshundklubben.

Från Norberg/Avesta: (rv68/väg 256): Följ vägen genom hela Fagersta,  följ skyltar mot Västerås. När du kört över en stor bro så kommer det en rondell som du tar tredje avfarten, åk mot västerås på rv66. När du kört förbi macken och bilfirman på höger sida, så är det första vägen till höger, skylt: Brukshundklubb och Aspatorp. (Precis innan det blir vägräcken) Följ denna väg genom lite bebyggelse(Aspatorp) tills du kört förbi först en äng och sen kommer det lite skog, det står en skylt på vänster sida: Brukshundklubb, sväng in till höger och följ vägen så är du framme vid brukshundklubben.

Från Örebro: (rv68): ta väg 50 från Örebro, när du kommer fram till andra infarten till Lindesberg, ta rv 68 mot Fagersta – kör ca 60km på denna väg. När du kommer in i första rondellen i Fagersta (Statoil mack på vänster sida) ta höger mot Västerås(rv 66), kör 958m, sväng till höger in på Åvestbovägen. Kör ca 1600m, sväng in på en liten skogsväg, står en skylt med ”Brukshundklubb”. Kör ca 300m så är du framme.

 

Annons