Information

Allmänlydnad

Här får du och din hund lära sig vardagslydnad. Bra för dig som inte gått nån kurs med din hund. Vi försvårar övningarna utefter vad du och din hund kan.

Nybörjarkurs i Agility

På den här kursen får du och din hund lära sig alla hinder som finns på en agilitybana. Kommer att vara två dagar på två olika helger.

Fortsättningskurs i Agility

Här får du lära dig hur du ska styra din hund på en agilitybana. Och man får köra flera olika hinderkombinationer.

Tävlingslydnad

För dig som har ambitioner att tävla i lydnad eller bruks med din hund. Hunden bör ha god grundlydnad.

Unghundskurs 6-18 mån

Den här kursen vänder sig till dig som har en hund mellan 6-18 månader.
Nu har hunden övergått från valpstadiet till att bli unghund. Under den här perioden kan hundägarens tålamod sättas på prov, många hundar blir mer självständiga och deras könshormoner aktiveras. Det är viktigt att du aktiverar hunden efter dess behov och att den inser att det är du som står för det roliga här i livet, så att det är värt att följa och lyda dig.

Valpkurs

Vardagsträning för dig som har en valp på 3-6 månader.

Rallylydnadskurs

För nybörjare och för er som kommit en bit. Delas upp så att ni får ut så mycket som möjligt för att fortsätta utvecklas!

Rallylydnad – nybörjare

Mycket kontaktövningar, lek och naturligtvis grunderna i rallylydnad –  inlärning av momenten och genomgång av regler etc.
Hundarna får vara från 5mån och uppåt! (ingen över åldersgräns)

Rallylydnad – inriktning tävling

Här är kursen för dig som har målet att tävla med din hund i rallylydnad. Du får lära dig att bygga banor, träna tävlingsmässigt, vi nosar även på fortsättningsskyltarna. Vi går igenom vad domarna tittar på och vad dom dömer på. Och även ordentlig inlärningav skyltar med hemläxor! ;D När kursern är klar så ska ni kunna anmäla till en tävling i nybörjarklass, för dom som vill såklart!

Nybörjarkurs i klickerträning

För dig som väl lära dig ett roligt sätt att träna hund! Här får du lära hunden olika targets och träna in olika tricks på din hund.

Klickerkurs – Avancerad

Här kommer ni få lära er grundfärdigheterna och hur ni bygger vidare på dom till färdiga moment i bruks och tävlingslydnad. Hunden måste vara inklickad, kunna tass och nostarget.

Seniorkurs

För dig som har en hund som är över 7år. Bara för en hund blir gammal så betyder det inte att dom inte vill lära. Övningar anpassade efter en gammal hund.

Kantarellkurs

På den här kursen får du lära din hund att leta efter kantareller. (Kursen finns endast till hösten)

Uppletandekurs

På den här kursen får du lära din hund att leta upp föremål. Ett specialmoment som ingår när du tävlar i bruks.

Spårkurs

Testa på Person spår med din hund. Det här är en helgkurs, där ni får testa spåra med era hundar och lägga spår själva. Bra aktivering för dig och din hund!

Prova-på-viltspår

Pröva blodspår med din hund. Här får du testa på att gå viltspår med din hund, hunden ska följa ett spår där man droppat blod och dragit en rådjursfot efter sig. Ett bra sätt att aktivera sin hund på.

Annonser